WERKWIJZE

Kennismaking

Bij een informatief gesprek stellen onze firma aan U voor en lichten wij onze werkwijze en bedrijfsfilosofie toe.

Of U nu kiest voor eigentijds, pastorie,modern of klassiek het is de bedoeling dat al uw ideeën worden vertaald in een concreet ontwerp.

Wij starten niet met type plannen maar met een blanco blad en betrekken U ten volle bij de ontwerpfase.heeft U reeds al uitgewerkte plannen ? deze helpen wij U graag realiseren.

Een aangenaam ,Informatief gesprek vormt een solide basis voor een uniek ontwerp.

Ontwerpfase

Hebt U nog geen architect in gedachten, dan stellen wij u een architect voor die past bij uw persoonlijkheid

Bij het voorontwerp waarbij ten volle rekening wordt gehouden met uw wensen, de oriëntatie van de bouwgrond, de stedenbouwkundige voorschriften en uw budget. Wij stellen alles in het werk om voor U een persoonlijk ontwerp te realiseren.

Tijdens dit proces zijn we altijd bereikbaar voor U inspraak en nemen we al uw opmerkingen te harte.

Daar waar nodig is sturen we het plan bij totdat het volledig beantwoordt aan uw verwachtingen.

Offerte

Bij elk ontwerp hoort een bijhorend persoonlijk lastenboek.
Dit lastenboek beschrijft alles per bouwpost, materialen en werkwijze welke zullen worden aangewent.

Wij bouwen voor u op maat vanaf ruwbouw tot volledig afgewerkt. In de keuze van de materialen krijgt U van ons deskundig advies in onze showroom, gevelstenen, binnendeuren, trappen, ramen, daken, pannen vloer en wandtegels, badkamer, verwarming, keukens, maar neemt U de uiteindelijke beslissing. U geniet hier volledige vrijheid.

Nadat we alles grondig hebben besproken wat betreft onze werkwijze, de gekozen materialen en de graad van afwerking vatten we alles samen in een gedetailleerd lastenboek.

Door onze lage kostenstructuur kunnen wij kwaliteit koppelen aan scherpe prijzen zodat onze prijsofferte U ongetwijfeld zal verassen.

Overeenkomst

Als het ontwerp, lastenboek en de prijsofferte op elkaar zijn afgesteld, tekent U een voorlopige overeenkomst en kunnen de definitieve bouwplannen werkelijkheid worden en kan de bouwvergunning worden opgestart.

De aannemingsovereenkomst beschrijft een totaal plaatje van de gekozen materialen, aannemingprijs,en verloop van het bouwproces.

In de overeenkomst omvat ook onze betalingswijze.U betaald bij ons geen voorschot.
De betalingen gebeuren in vastgelegde schijven die betaald worden als de voornoemde werken zijn uitgevoerd.

Goede afspraken maken immers goede vrienden en dat houden we graag zo!
Met Bouwonderneming Beko kiest U voor een betrouwbare partner die de beloofde termijnen en budgetten strikt naleeft.

Realisatie

Na het bekomen van de bouwvergunning en de nodige documenten kunnen we U woning in onze planning zetten en zullen we al de verdere voorbereidingen treffen zodat deze op de voorziene termijn kan worden opgestart

Het beko team bestaat uit ervaren geschoolde vaklieden die oog hebben voor hun vak
Vanaf fundering tot de voltooiing van het metselwerk, het daktimmerwerk ,plaatsen van ramen en buitendeuren,het afhangen en plaatsten van binnendeuren.Het vervaardigen en plaatsen van trappen word in eigenbeheer uitgevoerd met oog voor kwaliteit en detail

Vaste onderaannemers

Voor de andere activiteiten werkt beko sinds jaar en dag samen met dezelfde onderaannemers daardoor zijn deze dan ook ingespeeld op de werkwijze van beko, zodat de coördinatie van alle werkzaamheden en de planning naadloos op elkaar aansluiten.

Mocht U toch nog vragen hebben kunt U na kantooruren ook bij ons terecht.
Op deze manier verzekeren wij een optimale communicatie.